Interim Management & Detachering

Veel organisaties kiezen bewust voor een flexibele schil van arbeidskrachten. Op deze manier kunnen zij snel en flexibel reageren op de vraag vanuit de markt. Projectmatige inzet van professionals, breed inzetbaar of juist een meer specialistische inzet. Bij LeBertus Finance denken wij hierin graag met u mee om tot de meest optimale oplossing te komen.

Wij brengen u graag in contact met ons grote netwerk van professionals op het gebied van finance en control. Wij investeren veel tijd in de relatie met de freelancers met wie wij werken. Allemaal professionele financials en controllers die resultaat willen boeken, meedenken met een organisatie en een opdracht goed en volledig afronden. Daar kunt u van op aan.

Elke interim opdracht is anders en dat vraagt om verschillende werkwijze en aanpak. Binnen ons grote netwerk selecteren we de juiste professional voor u. Dit doen wij door niet alleen naar kennis en ervaring te kijken, maar ook naar achtergrond, managementstijl en werkwijze. We willen dat deze punten zeer nauw aansluiten bij uw organisatie, het doel en de aanpak van uw opdracht.

Bent u op zoek naar een financiële professional die uw team tijdelijk kan versterken? Neem contact met ons op. Samen met u varen wij de juiste koers.