Voor professionals

Een nieuwe koers varen? LeBertus Finance is al meer dan 15 jaar de verbindende factor in een hoogwaardig netwerk van ervaren professionals voor finance en control binnen elke sector. Wij zijn een vertrouwde partner in recruitment en interim-management en hebben een eigen visie op matching. Altijd op zoek naar ervaren en gedreven professionals, zowel op managementniveau als op specialistisch of uitvoerend gebied; van financieel directeur tot administratief medewerker.

Onze werkwijze

Uiteraard kijken wij naar opleiding, vaardigheden, ervaring en competenties, maar de persoonlijke klik vinden we net zo belangrijk. Daarom kijken wij ook naar achtergrond, werkwijze en managementstijl. Samen met jou willen we de juiste koers voor de toekomst varen. Op het moment dat je bij ons aan boord stapt, maken we persoonlijk kennis met je en bekijken we zorgvuldig je CV. Op dat moment weten wij al vaak bij welke organisaties je het beste tot je recht komt en kunnen wij je bij een organisatie plaatsen die bij jou past.

LeBertus Finance staat voor de juiste match. Wij zijn een betrokken en deskundige gesprekspartner en werken voor een breed scala aan gerenommeerde organisaties met een gevarieerd aanbod aan vacatures en projecten.

Klaar om een nieuwe koers uit te zetten? Wij gaan graag met je in gesprek om te ontdekken welke koers het beste bij jou past! Neem contact met ons op.